AMB EL SUPORT DE:


CABANAL TREPAT

Tipus: Vi negre.

Varietat
: Trepat.

A partir dels raïms de trepat de 50 anys de vida conreats en vas a la pròpia finca situada a Barberà de la Conca, al peu del Tossal Gros neix aquest vi.

Es verema manualment en petites caixes i mitjançant una acurada selecció a peu de vinya. Es fermenta i es macera durant 14 dies dins de tines d’acer inoxidable de 2500 litres de capacitat, sota control de temperatura.

S’embotella sense fer cap tipus de tractament, per tal de mantenir inalterables les màximes característiques qualitatives. Presenta un color cirera, amb capa subtil. En nas predominen les fruites vermelles tipus gerds combinades amb espècies derivades del pebre negre. En boca té una bona entrada, és saborós, amb una bona acidesa, poca estructura per tal de permetre una fàcil degustació.

Vi jove negre amb un cert cos ideal per acompanyar llegums, arrossos, pasta i carns vermelles.

Temperatura de servei: 15º C - 17º C

Grau:
11,5 % vol.