AMB EL SUPORT DE:


AGRÍCOLA DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

El celler de l'Espluga de Francolí, conegut com "la Catedral del Vi" pel seu monumentalisme, obra de l'arquitecte Pere Domènech Roura el 1912, és una mostra representativa del més pur estil modernista que envolta el món del vi a la Conca de Barberà.

Castell d'Or és una empresa creada per un grup de bodegues cooperatives de diferents zones vinícoles de Catalunya per tal d'unificar processos d'elaboració, embotellament i comercialització de vins i caves de la màxima qualitat per al mercat nacional i internacional.

Vins i caves procedents d'explotacions pròpies, elaborats a les diverses instal·lacions de Castell d'Or sota la direcció de tècnics especialitzats, coneixedors de la viticultura més avançada i enologia, seguint les directrius de la màxima qualitat i adaptats a les necessitats i demanda del mercat actual.

Les bodegues elaboradores dels vins i caves Castell d'Or es troben situades en diferents comarques de Catalunya, cada una amb unes característiques molt diferenciades (clima, altitud, composició del terra, etc.) que doten als seus vins d'una personalitat marcada. Totes elles es troben avalades per denominacions d'origen reconegudes, que donen fe de la seva qualitat.

Als vins de Castell d'Or moltes de les varietats de raïm són autòctones, conreades en vinyes perfectament adaptades a les característiques del terreny.