AMB EL SUPORT DE:


FRANCOLÍ BRUT ROSAT

Tipus: Cava rosat.

Varietats: Trepat.

Elaboració: Segona fermentació en ampolla, criança mínima de 15 mesos en les caves de l´Espluga de Francolí.

Nota de tast: Vermell cirera, el més intens dels colors per a un cava afruitat, fresc i atrevit, que evoca les nits d’estiu, el mar i la festa. Un color brillant i natural, obtingut de la millor varietat de raïm autòctona per a l’elaboració d’un bon cava, que dóna personalitat al Brut Rosat fins i tot abans d’arribar a la copa.

Aromes complexos on es barregen sàviament els tons afruitats del raïm trepat. A la boca, fresc, agradable i rodó, post gust persistent.

Equilibrat, harmònic, fresc i atrevit. Ideal per degustar en qualsevol moment del dia. Acompanya els aperitius a la perfecció, així com peixos, mariscos, carns blanques, etc. Òptim per acompanyar tot un àpat.

Temperatura de servei: 6º C - 8º C