AMB EL SUPORT DE:


ABADIA DE POBLET ROSAT

Tipus: Vi rosat.

Varietats: Pinot Noir.

Elaboració: La peculiaritat d’aquest vi és que ha fermentat en barrica de roure francès nou procedent dels boscos situats en el Massís Central, fabricades pels més reputats productors; i que després, fins passat l’hivern, se li ha aplicat la tècnica del “bâttonnage”, és a dir, el vi ha envellit sobre mares de fermentació i aquestes s’han sacsejat dos cops per setmana fins el mes de març. En el mes de juny es va procedir a l’embotellament. No s’ha aplicat cap tractament de clarificació ni filtració, per tant pot dir-se que ha passat directament de la barrica a l’ampolla.

Nota de tast:
  • Color: Net, brillant, d’intensitat mitjana. De ribet rogent amb lleugers tocs teula.
  • Aroma: Vi delicat d’intensitat mitjana-alta, aromes a fruites vermelles amb un record floral i un lleuger toc especiat fruit del seu pas per barrica, deixant veure amb el temps en copa el caràcter mineral que li donen els terrenys de pissarra d’on prové el raïm.
  • Gust: Entrada elegant, dens i agradable en el pas a la boca amb un final rodó, fresc llarg i molt golós que invita a seguir bevent.