AMB EL SUPORT DE:


LES MASIES DE POBLET

Tipus: Vi negre.

Varietat: Pinot Noir.

Elaboració: Aquest vi s’elabora els anys en que les condicions climàtiques proporcionen un raïm de molt bona qualitat i per tant ofereixen una producció limitada a 3.000 ampolles l’any.
Durant el procés d’elaboració d’aquest vi es procura no realitzar cap procés mecànic amb el fi de conservar al màxim la qualitat del raïm.
Fermentat en barrica de roure francès durant 12 mesos i un mínim de 6 en ampolla.

Nota de tast:
  • Color: Net, brillant, amb una intensitat a destacar. Ribet grana amb un punt violeta que anirà evolucionant amb el temps a tocs teula.
  • Aroma: Vi especialment delicat, amb una excel·lent armonització entre aromes a fruites vermelles, violetes i a fumats i espècies de roure francès, amb un fons a xocolata negra i cafè que augmenta la complexitat aromàtica.
  • Gust: Entrada elegant, ampli, intens i agradable en el pas en boca amb un final rodó, lleugerament tànnic i amb un llarg final de boca que invita a seguir bevent.

Reconeixements: Vi servit al Papa Benedicto XVI en el Palau Arquebisbal durant la seva visita a Barcelona -2010.
Medalla de bronze en el concurs mundial de Decanter 2010.