AMB EL SUPORT DE:


GATZARA VINS

GATZARAvins neix l’any 2007 fruit de la inquietud i il·lusió de tres socis montblanquins, els germans Anton (enginyer agrònom/enòleg) i Jordi Castellà (enginyer industrial) i el Josep M. Sanahuja (xef/restaurador), per elaborar vins de gran qualitat amb Denominació d’Origen Conca de Barberà.

Les vinificacions tenen lloc a les modernes i funcionals instal·lacions del Viver de Celleristes de la Conca de Barberà, situat a Barberà de la Conca, un projecte públic que sorgeix per iniciativa de l’Ajuntament d’aquest municipi amb la finalitat d’incentivar i facilitar la implantació de noves empreses vitivinícoles a la comarca.

Un conreu acurat de les vinyes i sobretot respectuós amb l’atractiu entorn natural de la Conca, juntament amb unes vinificacions pausades i naturals, fent el mínim ús possible de productes enològics, esdevenen els pilars fonamentals de la filosofia de treball de GATZARAvins. Els nostres vins cerquen la màxima expressió de la matèria primera: el raïm, resultant de la interacció del cep amb la terra, el clima i la dedicació de l’home a la Conca de Barberà.

La producció total, numerada i xifrada entorn a les 5.000 ampolles anuals, rep, durant la seva elaboració, un tractament d’artesania culinària.

Actualment s’elaboren 3 vins: dos negres (jove i criança), i un blanc que fermenta i cria en bóta parcialment.

Estima pel territori (la Conca de Barberà), cultura vitivinícola, treball acurat, passió i molta il·lusió, estan presents en cada ampolla de GATZARA. Vins d’autor per gaudir en companyia.