AMB EL SUPORT DE:


PINETELL

Tipus: Vi negre.

Varietat: Merlot.

Viticultura: La finca Pinetell situada a la Conca de Barberà, a una alçada de 400m, reposa sobre un sòl d’argila vermella molt característic de la comarca, amb un nivell de guix en profunditat i elements calcaris en superfície.

Elaboració i criança
: Collita manual en caixes de 20kg i verema seleccionada a la vinya. Maceració pre-fermentativa en fred d’uns 5-6 dies amb ajuda de gel sec o neu carbònica, fermentació espontània, remuntatges i piats suaus i no massa nombrosos i temperatura de fermentació de 20º C. Fermentació melolàctica en bota i envelliment posterior en les mateixes botes franceses i hongareses. Sense clarificar i una filtració molt oferta abans d’embotellar.

Nota de tast
: Gran intensitat colorant, molta capa i ribet vermell rubí-violaci. Aroma intensa de fruita madura, móra i mirtils, amb un rerefons de notes torrades i d’espècies com canyella i clau. Golós en boca, molt suau i equilibrat, amb tanins rodons molt madurs de textura sedosa. És, al mateix temps, un vi poderós, am volum i densitat en el pas de boca.