AMB EL SUPORT DE:


MAS FORASTER

La Finca consta d'un total de 29 ha situades als vessants assolellats de la Conca de Barberà, a 370 m d'altitud, que juntament amb el contrast tèrmic entre el dia i la nit, propi del clima continental-mediterrani, aporten la qualitat i donen la personalitat tan característica als nostres vins.

En 9 de les hectàrees (Finca Mas Castells) hi trobem varietats negres, concretament Cabernet Sauvignon i Ull de Llebre, plantades a l'any 1995, en una terra pobre i pedregosa, que és conseqüència d'arrossegaments d'al.luvió.

A l'any 2001 vam plantar 4 hectàrees de Cabernet Sauvignon (Finca Planot) tocant al mateix Celler, que vam veremar per primer cop l'any 2003.

Des del 2007 elaborem el vi JOSEP FORASTER BLANC SELECCIÓ procedent de les nostres vinyes de Garnatxa Blanca (reintroduïda a la nostra zona al 2001), Macabeu (vinyes de més de 40 anys) i Chardonnay.

A l'any 2009 hem iniciat amb la varietat autòctona de la Conca de Barberà (Trepat), l'elaboració del vi negre JOSEP FORASTER TREPAT.

Totes les nostres vinyes es troben emparrades amb la plantació del peu "Richter 110" i "41-B". La poda s'efectua durant els mesos de gener i febrer.