AMB EL SUPORT DE:


JOSEP FORASTER SELECCIÓ

Tipus: Vi negre.

Varietats: Cabernet Sauvignon (90%), Ull de llebre (10%)

Elaboració: Fermentació malolàctica en barrica nova de roure francès i posterior criança de 18 mesos en aquestes mateixes bótes.

Nota de tast:
  • Color: Cirera picota molt fosca, amb ribet amb lleugers tons taronjosos que denoten el seu envelliment.
  • Aroma: Profund aroma a fruita vermella i fruits del bosc, fusionats amb notes torrades de la criança i notes epeciades, que li aporten gran complexitat.
  • Tast: Intens, rodó, amb una gran complexitat i amb una estructura harmònica i elegant.

Temperatura: 16º C - 18º C

Maridatge: Carns guisades, brasa i formatges curats.

Mencions: 89 punts a la Guia Peñin i Medalla d'or del Salón Internacional del Vino de Madrid. Millor vi de Reserva D.O Conca de Barberà 2009.