AMB EL SUPORT DE:


RENDÉ MASDÉU

El caràcter dels vins Rendé Masdéu té les seves arrels en els coneixements i la vocació sedimentats per una tradició familiar de més de tres segles. L’avi Josep Mª Rendé i Ventosa, anomenat “apòstol de la pagesia”, va ser capdavanter en el redreçament de l’agricultura de la vinya i el vi a tot el país, el primer quart del segle XX, després de la plaga de la fil·loxera.

Avui, a l’explotació familiar treballem sobre la base d’aquesta tradició i de la modernització de plantacions, processos i instal·lacions, iniciada a començaments dels anys 90 a les nostres finques i al nostre celler a l’Espluga de Francolí, sota la Denominació d’Origen Conca de Barberà.
Mariona Rendé i Jordi Roig amb el guiatge tècnic del reconegut enòleg i germà seu Guillem Roig, cultivem el raïm i elaborem i criem els nostres vins, amb passió per la terra i exigència en la distinció del nostre producte. Hi ha una fita ben clara: expressar el potencial de la Conca de Barberà per oferir plaer als vostres sentits.