AMB EL SUPORT DE:


CASTRELL BRUT NATURE RESERVA

Tipus: Cava.

Varietat: Chardonnay.

Elaboració: Fermentació a baixa temperatura (15º C) per a treure tots els seus aromes varietals. Quan acaba la fermentació alcohòlica es prepara per a fer el tiratge o farà la fermentació a l'ampolla a una temperatura de 12º C i envelliment en contacte amb els llevats, durant dos anys abans del seu degorjat.

Nota de tast: Color groc pallós. Abundant bombolla finíssima, amb bon despreniment; formant corona i escuma superficial. Al nas són patents les notes fruiteres de la Chardonnay. A la boca surten sofisticades notes de fumats i elegants notes de mel i ametlles torrades. El carbònic, ben lligat, potencia i engrandeix aquestes sensacions: saborós i àcid; harmònic i ric en matisos. No conté sucre afegit, per tant, és un autèntic Brut Nature.

Maridatge: És un cava adequat per acompanyar un àpat complet, especialment quan en ell hi intervenen peixos, carns blanques, aus de corral i formatges suaus.

Temperatura òptima: 6º C - 8º C