AMB EL SUPORT DE:


ROSA MARIA TORRES

La Conca de Barberà és una comarca agrícola eminentment dedicada al cultiu de la vinya. Els primers ceps van ser portats de França pels monjos del císter, arribats al Monestir de Poblet.

Les qualitats de la comarca per al cultiu de la vinya van fer que la seva difusió fos ràpida i, amb l'excepció del parèntesi forçós per l'aparició de la fil·loxera, la seva explotació ha estat permanent fins els nostres dies.

Les vinyes de Rosa Maria Torres estan situades als termes municipals de Sarral y Barberà de la Conca. Les 110 hectàrees d'extensió de la propietat fan innecessària la compra de raïm d'altres vinyes per l’elaboració dels nostres vins. La selecció de la matèria prima és controlada des del seu origen pels nostres enòlegs, garantint una òptima qualitat.

Fa més de cent anys que aquestes vinyes es conreen. En els últims vint anys han sofert una transformació considerable, enriquint les nostres varietats tradicionals amb les importades de França.

D'aquesta manera, pretenem satisfer la demanda de vins que avui en dia nodreixen la base del mercat internacional. Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Pinot Noir, Syrah, Chardonnay i Viognier són les varietats de raïm incorporades a les nostres plantacions per l’elaboració de vi negre, blanc, rosat i cava.

L'adaptació d'aquests ceps ha estat espectacular, aconseguint uns vins d'una òptima qualitat. Són varies les generacions que s'han dedicat a l'explotació de les vinyes i l’elaboració dels nostres vins. Rosa Maria Torres S.L. és una societat de gerència familiar, des de la seva fundació.

L'aplicació de la tècnica actual junt amb la experiència i tradició heretada dels nostres antecessors fan que la qualitat dels nostres productes es mantingui en una línia ascendent, com ha estat sempre en la història familiar fins els nostres dies.
La qualitat dels productes de la nostra bodega està avalada, any rera any, per la fidelitat que ens mostren els nostres clients, que des de la major part dels països d'Europa han decidit formar part de la nostra llista d'amics.