AMB EL SUPORT DE:


RD ROURE

Tipus: Vi negre.

Varietats: Cabernet Sauvignon (70%), Merlot (30%).

Elaboració: Fermentació a temperatura controlada no superior als 26ºC durant 12 dies i maceració amb les pells durant uns 18 dies. Un cop premsat, passa a barriques de roure francès a on reposarà durant 6 mesos per tal d’assolir el punt just d’equilibri.

Nota de tast:
A la vista presenta un color roig viu i brillant, amb una bona capa. Llàgrima prima i de caiguda lenta. En nas expressa intensos aromes a fruita vermella i negra (gerds, mores, prunes) molt madures, acompanyats d’un lleuger i subtil toc d’aromes a vainilla torrada provinents de la lleugera estança en barrica.

En boca destaca amb una entrada fresca i voluminosa. En el seu pas desprèn gustos a fruits vermells madurs, amb una golosa estructura i lleugera presència dels tanins.

Maridatge: Excel·lent per acompanyar pastes , verdures i carns guisades, tapes, embotits i formatges.

Temperatura òptima de servei: 14º C - 16º C