AMB EL SUPORT DE:


VIOGNIER

Tipus: Vi blanc.

Varietat: Viognier.

Elaboració: Dos primers dies de fermentació en dipòsits d’acer inoxidable i posteriorment, s’introdueix el most a les bótes de roure francès d’Allier on acaba la fermentació a temperatura controlada a 16 -17 ºC i roman durant 8 mesos amb les lies. Per acabar el vi, s’ha fet una lleugera clarificació per a no perjudicar els complexos aromes que aporta aquesta varietat. Reposarà 12 mesos al nostre celler per acabar la seva criança en ampolla.

Nota de tast: Color groc daurat i brillant. Aroma d’intensitat alta amb notes de fruita tropical madura (pinya) i fruites blanques (poma) i records florals. Marcant caràcter varietal. Boca intensa, bona estructura amb potència fruitada, ampli, glicèric i amb persistència. Notes de vainilles i de fusta fina.

Maridatge: Fàcil per a menjar, els seus originals sabors combinen amb qualsevol plat de pollastre amb una salsa cremosa, amb un bon marisc com el cranc, la llagosta, o una altra combinació amb aperitius ensamblant a la perfecció amb formatges i el foie gras.

Temperatura òptima:
8º C - 10º C