AMB EL SUPORT DE:


CELLER VEGA AIXALÀ

La bodega Vega Aixalà neix de la il·lusió d’una família l’any 2004 a Vilanova de Prades. Va ser llavors quan aquesta família, amb la col·laboració del enòleg Martí Magriñá, va decidir donar vida a aquest projecte i va iniciar la plantació de les vinyes i l’amor a la terra i el món del vi.

Les vinyes que ofereixen aquest fruit extraordinari estan situades entre els 800 i els 900 metres d’alçada, en un terreny de llicorella, en un paisatge meravellós entre les serres de Prades, La Llena i el Montsant, als fons.

Cal afegir que gràcies a l’alçada i al clima continental de la zona, es pot portar a terme una agricultura 100% ecològica.

Les varietats negres que trobem són la Garnatxa, Carinyena, Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir i les blanques són la Garnatxa Blanca i Chardonnay.

La principal preocupació de la bodega és el treball delicat i respectuós al màxim de la matèria que entra: verema natural en caixes petites, tractament per gravetat, fermentació en ciment, manipulació manual i mínims tractaments tecnològics.