AMB EL SUPORT DE:


VEGA AIXALÀ VIERN

Tipus: Negre

Varietats: Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Ull de Llebre, Syrah, Carinyena, Merlot.

Nota de tast: El color és molt intens i viu, amb notes encara granatoses, tot i ser un 2009.

El nas es va revelant lentament, des d'unes notes inicials de fumats, pa torrat i llevat, fins mostrar aromes de fruita negra confitada, mesclades amb complexes i singulars notes de grafit i regalèssia, presidit tot per una sensació omnipresent de mineralitat.

Al paladar destaca l'equilibri entre calidesa i frescor típic de la maduració dels costers de les nostres muntanyes: la gran radiació solar i sequedat ambiental propicien maduracions intenses . Per altra banda, el contrast entre les temperatures, baixes durant la nit i moderades durant el dia, mantenen l'acidesa que compensarà l'alcohol. El final de la boca mostra uns tanins madurs, amables i delicadament adherents que estructuren el vi, preparant-lo per una amplia gamma de maridatges.

Maridatge: Des de plats delicats a base de vedella i aus, fins a civets i guisats de caça.